Utsökt mat i Italien

De mest entitative elementen för god mat är natur och konst. Utsökt mat i Italien har båda av de två funktionerna. Den starka passion Apenninerna halvön ger italiensk mat naturen stil. Den italienska civilisationen i århundraden ger konst inspiration till Regale. Ser tillbaka, kan utsökt mat gör du känner glad för en lång tid.

Folk tror att Italien är en värdefull ö som är skyldig av Gud. Det är bredvid Liguriska havet och Tyrrenska havet i väster, Adriatiska havet i öster och Medelhavet i söder. I den norra delen av Alperna är Poslätten. Apenninerna kör genom halvön med öarna Sicilien och Sardinien i norr. I Italien kan man se vit snö, gröna vågor med gyllene vågor och vackra blommor med färsk frukt. Med ett ord, kan du se berg, öar, det blå havet och vulkaner om du går till Italien.

I början av det tionde århundradet, det finns många stadsrepublikerna här. Kanske behöver du inte leta med vördnad den målningar, byggnader, skulpturer, poesi och aria som är kvar av de stora mästarna konst i tiden för återupplivandet av lärande. Du kan finna att Italien är så annorlunda från andra länder endast genom att kasta en blick på handskarna, skon läder, kläder, frisyr och möbler som visas i fönstren. Du kan tro att varje italienska är en konstnär. De ibland inte kan hjälpa att tala om andra människor sina prestationer: bara galna människor kan uppnå detta. Italien kommer in för het passion i Rom tillsammans med det varma klimatet. Området ligger mellan latitud trettio och fyrtio grader i världen är ett speciellt område med häpnadsväckande saker. Det är varmt och torrt på sommaren och milt och regnigt på vintern. Riklig produkter gör maten här magnifik.

Maten av det antika Rom har en längre historia än Normandie. De absorberar den del av kosten civilisationen i orienten och utveckla sin egen stil genom att göra några ändringar i traditionen av kista. Det är nästan en kopia av skålen som är omtyckt djupt av epicure i det antika Rom när du väljer en maträtt efter behag. Ta ”polenta” för ett exempel. Det är en typ av havregryn som åt av den romerska när de vill erövra hela världen. Gastronomin det fortfarande densamma som tidigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *